CrossFit Non Deficere

Welkom bij CrossFit Non Deficere, een plaats waar iedereen welkom is om het beste uit zichzelf naar boven te halen!

Wij begeleiden jou met veel plezier in het bepalen én behalen van je persoonlijke doelstellingen. Dit kan zowel gaan over lichamelijk fitter, sterker en gezonder worden, als ook over je beter in je vel voelen.

CrossFit Non Deficere leert je om te gaan met uitdagingen waarvan je dacht dat ze onoverkomelijk waren, het helpt je het onmogelijke mogelijk te maken, kortom: het werkt ‘empowerend’. Het geeft je immers niet alleen in de sportwereld, maar ook in andere levensdomeinen het zelfvertrouwen om er helemaal voor te gaan. Niet opgeven als het moeilijk wordt, blijven doorzetten en geloven in jezelf, zijn key elements zowel tijdens onze trainingen als hier buiten.

Onze workouts zijn gebaseerd op CrossFit, wat een combinatie van elementen uit verschillende sporten omvat, zoals gymnastiek, powerlifting, weightlifting en duursport. Dit maakt de mogelijkheid aan workouts zo groot dat het steeds boeiend en uitdagend blijft. Door middel van constant gevarieerde functionele bewegingen onder hoge intensiteit, werken we aan jouw techniek, kracht, conditie en mobiliteit.

Waar komt onze naam vandaan? Never quit. In onze CrossFit Non Deficere een workout ‘Rx’ doen, betekent dat je hem doet zoals voorgeschreven, met het maximale gewicht en aantal herhalingen. Laat dit je echter niet afschrikken, wij staan immers voor je klaar om elke workout aan te passen naar jouw behoeften of te scalen naar jouw niveau. Als team zijn wij er voor jou om je te helpen, te ondersteunen en te motiveren. Wij kijken er al naar uit je te laten kennismaken met een verscheidenheid aan workouts en bovenal mee op te nemen in onze community hier binnen CrossFit Non Deficere!