Ons Aanbod

CROSSFIT

Tijdens deze lessen werken we in kleine groepen tot 8 personen. Er is dus plaats voor veel begeleiding. Dit is ideaal als je wil starten met CrossFit training want de workouts worden op maat aangepast naar je eigen niveau.

MOBILITEIT

Tijdens functionele workouts hangt veel van je prestaties af van lenigheid, oftewel mobiliteit. Kunnen jouw spieren en gewrichten wel wat extra flexibiliteit gebruiken? Dan leer je in deze les tips en tricks om je lichaam klaar te stomen voor onze RX-workouts!

WEIGHTLIFTING

Wil je graag kennismaken met de kunst van het gewichtheffen? Tijdens een les van 1,5 uur leer je de techniek door en door kennen van een ervaren weightlifter.

PERSONAL TRAINING

Wil je liever 1 op 1 trainen met extra begeleiding en hulp? Dit is zeker ook een optie! Tijdens deze les krijg je persoonlijke begeleiding van een van onze ervaren coaches.

TEENS

Deze groepsles omvat ook CrossFit, maar is speciaal gericht op de leeftijdscategorie van 13 tot 17 jaar. Jongeren zijn nog volop in ontwikkeling en verdienen dus zeker wat extra begeleiding bij het aanleren en uitvoeren van technische skills, krachtwerk en conditionele training. En natuurlijk zijn leeftijdsgenoten de ideale personen om je aan te moedigen tijdens een workout of je net dat beetje meer te pushen.

VOEDINGSBEGELEIDING

Ook bieden wij voedingsbegeleiding aan in de vorm van een 12-weken schema. Je komt langs voor een weging en dan gaan we meteen van start! We bepalen aan de hand van jouw levensstijl het juiste maar haalbaar dieet. Door middel van tussentijdse wegingen bekijken we je resultaten en passen we je voeding aan waar nodig.

ONTDEK RX MEALS

START TO CROSSFIT NON DEFICERE

Boek hier je eerste proefles en krijg meteen de smaak te pakken!