Ons aanbod

CrossFit

CrossFit is een krachtige en veelzijdige trainingsmethode die zich richt op functionele bewegingen en constant gevarieerde oefeningen om een algehele fitheid te ontwikkelen.

Het omvat elementen uit verschillende disciplines, zoals gewichtheffen, cardiovasculaire training en gymnastiek, en combineert deze in intense, gevarieerde workouts.

Het doel van CrossFit is om atleten voor te bereiden op onbekende fysieke uitdagingen en hen te helpen hun algemene fysieke capaciteiten te verbeteren, waaronder kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid en flexibiliteit.

De gemeenschapssfeer binnen CrossFit moedigt samenwerking en competitie aan, wat bijdraagt aan de motivatie en het succes van deelnemers.

Ben je helemaal niet fit?
Dan is CrossFit een ideaal programma om snel fitter te worden.

Ben je al wel fit?
Dan is CrossFit er om je fit te houden, of om je nog fitter te maken.

Weightlifting

Gewichtheffen is een krachtige en technische sport die zich richt op het tillen van zware gewichten in twee hoofdbewegingen: het trekken (snatch) en het stoten (clean and jerk).

Deze sport vereist niet alleen fysieke kracht, maar ook precisie, coördinatie en snelheid.

Gewichtheffen vergt toewijding, techniek en een sterke mentale focus. Het is niet alleen een effectieve manier om spierkracht op te bouwen, maar ook om explosiviteit en stabiliteit te ontwikkelen.

Gymnastics

Gymnastiek binnen het CrossFit-framework voegt een dynamisch en functioneel element toe aan de training.

CrossFit-gymnastiek omvat bewegingen die zijn afgeleid van traditionele gymnastiekoefeningen en geïntegreerd zijn in gevarieerde workouts.

Atleten kunnen zich verwachten bezig te zijn met oefeningen zoals handstand push-ups, kipping pull-ups, toes-to-bar en ring dips, waardoor niet alleen kracht en flexibiliteit worden ontwikkeld, maar ook coördinatie en lichaamsbewustzijn.

De combinatie van gymnastieke bewegingen met andere functionele aspecten van CrossFit resulteert in een uitdagende en complete fysieke training.

Het vereist niet alleen het beheersen van individuele gymnastieke vaardigheden, maar ook het vermogen om ze naadloos te integreren in diverse en intense workouts.

De synergie tussen gymnastiek en andere CrossFit-disciplines draagt bij aan het bevorderen van algehele fitheid en het creëren van veelzijdige atleten.

Personal Training

Persoonlijke trainingssessies binnen CrossFit, gericht op gymnastiek en gewichtheffen, bieden een op maat gemaakte aanpak om individuele doelen te bereiken. Een ervaren coach zal de specifieke behoeften van de atleet evalueren en een programma ontwerpen dat gericht is op het verbeteren van gymnastische vaardigheden en gewichtheffentechnieken.

Voor gymnastiek kunnen persoonlijke sessies zich concentreren op het verfijnen van bewegingen zoals handstand push-ups, kipping pull-ups en ring dips. Coaches zullen werken aan het opbouwen van kracht, stabiliteit en technische vaardigheden, terwijl ze de atleet begeleiden om meer geavanceerde gymnastische bewegingen te beheersen.

Bij gewichtheffen zal de persoonlijke training gericht zijn op het perfectioneren van de snatch, clean and jerk, en andere basisgewichthefbewegingen. De focus ligt op het verbeteren van techniek, het vergroten van kracht en het ontwikkelen van explosiviteit om de prestaties te optimaliseren.

De nauwe begeleiding van een coach tijdens deze sessies biedt niet alleen technische correcties, maar ook de motivatie en feedback die nodig zijn voor persoonlijke groei. Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels in gymnastiek of het verfijnen van de precisie bij gewichtheffen, persoonlijke training binnen het CrossFit-kader is een effectieve manier om de individuele fitnessdoelen te bereiken en te overtreffen.

Kids & Teens

CrossFit voor kinderen is een energieke en speelse benadering van fitness die zich richt op het ontwikkelen van fysieke vaardigheden en gezonde gewoonten op jonge leeftijd. In aangepaste workouts worden elementen van CrossFit geïntegreerd, waarbij de nadruk ligt op plezier, samenwerking en beweging.

Kinderen worden aangemoedigd om op een leuke manier actief te zijn, waarbij ze deelnemen aan spellen en oefeningen die kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen opbouwen. Deze jeugdige benadering van CrossFit bevordert niet alleen fysieke fitheid, maar ook sociale interactie en teamwork.

Het aanleren van goede bewegingspatronen en het ontwikkelen van een positieve houding ten opzichte van lichaamsbeweging staan centraal. CrossFit voor kinderen biedt niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een omgeving waarin ze hun zelfvertrouwen kunnen vergroten en plezier kunnen beleven aan een gezonde, actieve levensstijl

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding voor sportdiëten, een keto-dieet of gewichtsverlies is gericht op het optimaliseren van de voeding om specifieke doelen te bereiken. Een voedingscoach biedt individuen op maat gemaakte begeleiding om hun sportprestaties te verbeteren, het ketogeen dieet te volgen of gewicht te verliezen.

Voor sportdiëten ligt de nadruk op het leveren van de juiste voedingsstoffen om de energiebehoefte van atleten te ondersteunen. De voedingscoach werkt samen met individuen om een uitgebalanceerd dieet te creëren dat voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten bevat, aangepast aan de specifieke sportieve activiteiten.

Bij een keto-dieet begeleidt de voedingscoach bij het verminderen van koolhydraatinname en het verhogen van gezonde vetten. Hierbij wordt aandacht besteed aan het handhaven van ketose, waarbij het lichaam vet als belangrijkste brandstofbron gebruikt.

Voor gewichtsverlies biedt voedingsbegeleiding ondersteuning bij het creëren van een calorietekort, waarbij gezonde voedingskeuzes en portiebeheersing centraal staan. De coach geeft advies over voedingsmiddelen die verzadiging bevorderen en helpt bij het ontwikkelen van duurzame eetgewoonten.

Door samen te werken met een voedingscoach kunnen individuen hun specifieke doelen bereiken met een gepersonaliseerd en haalbaar voedingsplan

Als je meer wil weten over onze voedingsbegeleiding, kijk dan zeker eens op de website www.rxmeals.be.

Ons team

Veronique Willems

Eigenaar CrossFit ND
Professional Trainer
CrossFit Level 2 Coach

Opleidingen

 • In 2015 naar Amerika geweest om deel te nemen aan Power Monkey-kamp. (CrossFit-kamp waar de wereldtop van coaches aanwezig zijn om u te begeleiden)
 • CrossFit Level 1 coach (2019)
 • CrossFit Kids Coach (2020)
 • CrossFit Judge (2017)
 • Mobility coach : Level 1 (2018)
 • Mobility coach : Level 2 (2018)
 • Weightlifting : 101 (2019)
 • Naga Weightlifting (2020)
 • CrossFit Level 2 coach (2022)
 • Ma Strength (2023)

Achtergrond

Veronique Willems richtte in 2018 CrossFit Non Deficere op (Non Deficere wil zeggen nooit opgeven).

Ze heeft samen met haar man Jo Huyskens twee prachtige en sportieve kinderen. Cabbo en Milla.

Veronique is altijd al zeer sportief en gedreven geweest. In haar jeugdjaren deed ze aan turnen en kickboxen. Daarna 10 jaar op circuit gereden met de course motor in competitieverband.

In 2014 kreeg ze de CrossFit microbe te pakken en sinds toen is ze zich alleen maar verder gaan verdiepen in deze ongelooflijk gevarieerd sport. De beslissing om zelf een CrossFit-box te openen volgde snel nadien.

Opleidingen voeding

 • Algemene voeding en afvalconsulent (2016)
 • Sportvoedingsconsulent (2017)
 • Keto coach (2019)
 • Intermittend fasting (2019)
 • Supplementeren bij sporten (2020)

Voeding

Naast CrossFit coach is Veronique afslankingsconsulente en sportvoedingsadviseur in haar eigen zaak:
Rx Meals
Eat Healthy – Feel Healthy.

Veronika Truyers

Head Coach
Professional Trainer
CrossFit Level 2 Coach

Opleidingen

 • We Lift (2017)
 • We Lift (2018)
 • CrossFit Level 1 coach (2019)
 • Weightlifting - Burgener Strength Level 1 (2020)
 • Weightlifting - Burgener Strength Level 2 (2021)
 • CrossFit Level 2 coach (2022)
 • CrossFit - Coaching the Aging Athlete (2022)
 • CrossFit - Programming (2022)
 • CrossFit - Teaching Movement (2022)
 • CrossFit - Spot the Flaw (2022)
 • CrossFit - Scaling (2022)
 • Ma Strength (2023)

Achtergrond

Veronika Truyers startte in 2014 met CrossFit.

Na enkele jaren intensief trainen wilde ze zelf ook gaan coachen, en na de nodige opleidingen startte ze in 2019 met coachen.

Naast CrossFit vond ze ook een passie voor Olympisch gewichtheffen. Ze verdiepte zich de laatste jaren steeds verder in deze sport, en traint als atleet bij BARS Weightlifting.

Veronika geeft regelmatig workshops en Personal Trainging sessies Weightlifting.

Milla Huyskens

CrossFit Level 2 Coach

Opleidingen

 • Weightlifting : 101 (2019)
 • CrossFit Level 1 coach (2022)
 • CrossFit Level 2 coach (2023)
 • Ma Strength (2023)

Achtergrond

Als een 21-jarige en sociale coach met een CrossFit Level 1 en CrossFit Level 2, heb ik expertise ontwikkeld door middel van opleidingen zoals Weightlifting 101, Aerobic Capacity en MA Strength.

Mijn toewijding aan begeleiding komt tot uiting in mijn enthousiaste en ondersteunende benadering. Met ervaring als CrossFit-kidscoach en op wedstrijdniveau, ben ik beschikbaar voor vragen en delen van mijn kennis.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Klaas Haesen

CrossFit Level 1 Coach

Opleidingen

 • CrossFit Level 1 coach (2023)

Achtergrond

In 2014 startte Klaas Haesen met CrossFit, op aanraden van zijn echtgenote Veronika Truyers. De variatie van de bewegingen, en de intensiteit waarmee ze uitgevoerd worden, maakten dat hij al snel meerdere malen per week trainde.

Sinds 2020 traint hij bij CrossFit Non Deficere.

De laatste jaren merkte hij tijdens de trainingen dat hij meer en meer tips gaf aan de anderen rondom hem.
In de zomer van 2023 besliste hij om officieel de stap te maken naar CrossFit coach, en is sindsdien deel van het team.

Jo Huyskens

CrossFit Level 1 Coach

Opleidingen

 • CrossFit Judge (2017)
 • Personal Trainer (2018)
 • Weightlifting : 101 (2019)
 • Naga Weightlifting (2020)
 • CrossFit Level 1 coach (2023)

Achtergrond

Jo Huyskens heeft van kinds af aan altijd al uitdagende sporten gedaan.

In zijn kinderjaren deed hij judo en heeft hij deze sportcarrière kunnen afsluiten met de titel van Belgisch kampioen judo. Daarna heeft hij de switch gemaakt naar het ijshockey, wat hij meer dan 14 jaar heeft beoefend. Ook hier heeft hij met zijn team verschillende titels binnengehaald.

In zijn jeugd was hij een fervent motorliefhebber. Hij maakte van zijn passie zijn beroep door een eigen motorzaak op te starten. Daarnaast ging hij ook zelf op circuit. Ook hier behaalde hij verschillende grote overwinningen. Volgende titel mocht hij bij zijn palmares schrijven: 2 maal de 6 uur van Spa Francorchamps.

Nadat hij zijn motorsport-carrière in schoonheid mocht afsluiten hij kennisgemaakt met een nieuwe sport, namelijk CrossFit. De eerste kennismaking in Marbella (Spanje). Hij kreeg de smaak goed te pakken en het is ondertussen een echte verslaving geworden, hij wilde zich steeds meer ontplooien in CrossFit, gewichtheffen en endurance.

Trainen, wedstrijden, personal coaching valt voor hem mee onder het motto: ‘Non Deficere’, nooit opgeven!